Een overzicht van onze diensten

Een nieuwe woning bouwen, een bedrijfspand verbouwen of een activiteit op of aan een dijk uitvoeren, wij helpen je graag met onze erkende expertise van de wet- en regelgeving om te komen tot het gewenste resultaat.

Vergunningcheck doen

Moet je een omgevingsvergunning aanvragen of een melding doen? Vraag ons dan om vooraf te checken of dit noodzakelijk is of misschien kan het vergunningvrij. We delen graag de juiste conclusies en adviezen en geven tips over welke toestemming je het beste eerst kunt aanvragen/melden en welke juist laatst.

Check mijn vergunningsplicht

Principeverzoek indienen

Voordat je een omgevingsvergunning aanvraagt of een melding hierover indient, is het mogelijk om te laten toetsen of jouw plan en wensen haalbaar zijn.

We helpen je op weg met een volledig en snel ingediend principe verzoek, welke direct door het bevoegd gezag kan worden beoordeeld.

Vraag een principe verzoek aan

Aanvragen toestemming

Wil je een omgevingsvergunning aanvragen of melding doen of tijdig de juiste informatie indienen voor jouw activiteit(en) en volledig ontzorgd worden?

Met onze expertise verloopt de aanvraag/melding/informatie soepeler, waardoor voor de markt en overheid de doorlooptijden kunnen worden versneld.

Ik wil zonder vragenbomen hulp

Documenten aanleveren

Er zijn verplichte documenten nodig om jouw activiteit(en) te onderbouwen, maar je wilt niet te veel indienen, maar ook niet te weinig en het liefst alles in 1x goed. Wij beschikken over de benodigde kennis om efficiënt en zorgvuldig de juiste documentatie te verzorgen voor iedere tekening en berekening.

Lever mij alle documenten aan

Bezwaar aantekenen

Ben je het niet eens met een besluit van de overheid, dan kunnen we je ook helpen hier tegen in bezwaar, beroep of hoger beroep te gaan. Een zienswijze in te dienen of juist te bemiddelen tussen alle betrokken partijen. Onze juristen helpen je graag en onderzoeken altijd er eerst samen uit te komen.

Help mij bezwaar aantekenen