Vergunningcheck

Met een vergunningcheck weet je waar je aan toe bent

Wil je van tevoren weten of je een vergunning nodig hebt voor jouw bouwplannen? OLO doet voor jou de vergunningcheck. Vraag nu onze offerte vrijblijvend aan.

Vraag offerte aan
Wat wij jou kunnen bieden

+426

Aantal aanvragen

179

Aantal verleende vergunningen

Aanvragen van een omgevingsvergunning

Een verandering aan een huis, pand of perceel, kan impact hebben op de omgeving. Hiervoor is het nodig om een omgevingsvergunning aanvragen. Dat kan via het Omgevingsloket van de gemeente. Schakel OLO in om jouw vergunningsaanvraag met succes in te dienen.

Wat is een omgevingsvergunning?
De omgevingsvergunning is de officiële toestemming om te mogen bouwen, verbouwen of renoveren. Ook voor het maken van een uitrit, het kappen van een boom of het afwijken van het omgevingsplan is mogelijk een omgevingsvergunning nodig.

Hoe lang duurt het aanvragen?
Na het indienen van de vergunningsaanvraag duurt de beoordeling maximaal 8 weken. Tenzij er aanvullende informatie gevraagd wordt; ook kan de procedure met 6 weken worden verlengd.

Krijg hulp bij je aanvraag
Het aanvragen van een omgevingsvergunning is geen alledaagse bezigheid. Voor de experts van OLO wel. Schakel onze hulp in voor het begeleiden van de procedure.

Waarom een vergunningcheck?

Weet of een vergunning of melding nodig is
Krijg advies in de volgorde van aanvraag of melding
Check of je vergunningvrij kunt bouwen

Een vergunningcheck aanvragen

Met behulp van de vergunningcheck kun je snel en gemakkelijk bepalen of het vereist is om een vergunning aan te vragen. OLO kan je helpen door duidelijkheid te geven. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag offerte aan Contact